ProAction Bars

ProAction BarsPro Action Flap Jack Bar - Γιαούρτι
Pro Action Flap Jack Bar - Γιαούρτι Ενέργεια μακράς διάρκειαςΗ Flap jack είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που αναπτύχθηκε για σωματικά δραστήρια άτομα που εκτελούν έντονη και παρατεταμένη άσκηση, ιδανική για πρωινό ή  χρήση πριν την προπόνηση.Περιέχει Βρώμη η οποία είναι ένας πολύ σημαντικός πόρος υδατα..
3,50€
ProAction Amino Bar - Κεράσι
ProAction Amino Bar - Κεράσι Ενέργεια για την έντονη προπόνηση Η Amino Bar είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αθλήματα έντονης άσκησης και αντοχής τα οποία απαιτούν υψηλή κατανάλωση ενέργειας.Η μοναδικότητά του συνίσταται στο ότι εμπλουτίζεται με 3 g αμινοξέων (BCAA), βασικά στοιχε..
2,20€
ProAction Amino Bar - Μήλο & Βερύκοκο
ProAction Amino Bar - Μήλο & Βερύκοκο Ενέργεια για την έντονη προπόνηση Η Amino Bar είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αθλήματα έντονης άσκησης και αντοχής τα οποία απαιτούν υψηλή κατανάλωση ενέργειας.Η μοναδικότητά του συνίσταται στο ότι εμπλουτίζεται με 3 g αμινοξέων (BCAA), ..
2,20€
ProAction Amino Bar - Σοκολάτα
ProAction Amino Bar - Σοκολάτα Ενέργεια για την έντονη προπόνηση Η Amino Bar είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αθλήματα έντονης άσκησης και αντοχής τα οποία απαιτούν υψηλή κατανάλωση ενέργειας.Η μοναδικότητά του συνίσταται στο ότι εμπλουτίζεται με 3 g αμινοξέων (BCAA), βασικά στοι..
2,20€
ProAction Amino Bar - Φουντούκι
ProAction Amino Bar - Φουντούκι Ενέργεια για την έντονη προπόνηση Η Amino Bar είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αθλήματα έντονης άσκησης και αντοχής τα οποία απαιτούν υψηλή κατανάλωση ενέργειας.Η μοναδικότητά του συνίσταται στο ότι εμπλουτίζεται με 3 g αμινοξέων (BCAA), βασικά στο..
2,20€
ProAction Choco Nuts Bar - Βερύκοκο & Φυστίκι
ProAction Choco Nuts Bar - Βερύκοκο & ΦυστίκιΗ σωστή ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα Η μπάρα Choco Nuts είναι μια ενεργειακή μπάρα με ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια και κάσιους), σε συνδυασμό με τα δημητριακά, τα φρούτα και μία βάση σοκολάτας.Εκτός από την παροχή υψηλών επιπέδων ενέργειας, τα καρύ..
1,60€
ProAction Choco Nuts Bar - Κεράσι & Αμύγδαλο
ProAction Choco Nuts Bar - Κεράσι & ΑμύγδαλοΗ σωστή ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα Η μπάρα Choco Nuts είναι μια ενεργειακή μπάρα με ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια και κάσιους), σε συνδυασμό με τα δημητριακά, τα φρούτα και μία βάση σοκολάτας. Εκτός από την παροχή υψηλών επιπέδων ενέργειας, τα..
1,60€
ProAction Flap Jack Bar - Σοκολάτα
ProAction Flap Jack Bar - Σοκολάτα Ενέργεια μακράς διάρκειας Η Flap jack είναι η νέα ενεργειακή μπάρα που αναπτύχθηκε για σωματικά δραστήρια άτομα που εκτελούν έντονη και παρατεταμένη άσκηση, ιδανική για πρωινό ή  χρήση πριν την προπόνηση.Περιέχει Βρώμη η οποία είναι ένας πολύ σημαντικός πόρος ..
3,50€
ProAction Fruit Bar - Βατόμουρο
ProAction Fruit Bar - Βατόμουρο Φρούτα κατά τη διάρκεια Η Fruit Bar είναι μια ενεργειακή μπάρα φτιαγμένη με αληθινά φρούτα (περιεκτικότητα παραπάνω από 40%) , με ένα μείγμα από υδατάνθρακες αργής και γρήγορης απορρόφησης με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και μη υρογονομένα φυτικά λίπη.Η εύκολη πέψη του το καθι..
2,20€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 14 (2 Σελ.)