ΤζάκετΑντιανεμικό jacket Bicycle Line NORMANDIA Μαύρο
Αντιανεμικό jacket Bicycle Line NORMANDIA ΜαύροΧρώμα : Μαύρο Χαρακτηριστικά:Απίστευτη ελαφρότητα και άνεση για αυτό το σακάκι που με τη μεμβράνη Windtex εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση στην αναπνοή και θερμική μόνωση.Αυτό το φωτεινό σακάκι μπορεί επίσης να αποθηκευτεί στην τσέπη της φανέλας για χρήση εάν χρειά..
125,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line Anouk Μαύρο-Μπλε
Χειμερινό jacket Bicycle Line Anouk Μαύρο-ΜπλεΠροστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό για διατήρηση της θερμότητας.Αντανακλαστικά στοιχεία για να είστε ορατοί και ασφαλείς.Με αδιαβροχοπο..
85,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line Anouk Μαύρο-Μωβ
Χειμερινό jacket Bicycle Line Anouk Μαύρο-ΜωβΠροστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό για διατήρηση της θερμότητας.Αντανακλαστικά στοιχεία για να είστε ορατοί και ασφαλείς.Με αδιαβροχοποί..
85,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line Gioia Άσπρο
Χειμερινό jacket Bicycle Line Gioia ΆσπροΑναπνέον υλικό στην πλάτη για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος στα σωστό επίπεδα.Κολάρο με υλικό που απορροφά τον ιδρώτα.Προστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά δ..
110,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE Κόκκινο
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE ΚόκκινοΑναπνέον υλικό στην πλάτη για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος στα σωστό επίπεδα.Κολάρο με υλικό που απορροφά τον ιδρώτα.Προστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά ..
120,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE Μάυρο
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE ΜάυροΑναπνέον υλικό στην πλάτη για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος στα σωστό επίπεδα.Κολάρο με υλικό που απορροφά τον ιδρώτα.Προστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά δι..
120,00€
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE Μπλέ
Χειμερινό jacket Bicycle Line LODE ΜπλέΑναπνέον υλικό στην πλάτη για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος στα σωστό επίπεδα.Κολάρο με υλικό που απορροφά τον ιδρώτα.Προστασία από το φερμουάρ στην περιοχή του λαιμού.3 τσέπες στο πίσω μέρος της μπλούζας.Λωρίδα σιλικόνης για να παραμένει στη θέση της η μπλούζα.Ειδικά δια..
120,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)