Τρόποι Αποστολής

Έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε σε όλη την Ελλάδα, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής (εταιρείας ταχυμεταφορών) ή μέσω μεταφορικής εταιρείας. Τα προιόντα αποστέλονται εντός 24-48 ωρών.

Αποστολές με Γενική Ταχυδρομική.

Για την αποστολή των προιόντων με courier ισχύουν οι ακόλουθες χρεώσεις. Εξαιρούνται ποδήλατα και ογκώδη ή βαριά προϊόντα.

Αποστολές δεμάτων έως 2 κιλά  7 - € 
Επιπλέον χρέωση μετά τα 2 κιλά - 1€/κιλό

Για ογκώδη ή βαριά προϊόντα, όπως Ποδήλατα, τροχοί, σχάρες μεταφοράς....προπονήτρια, ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε κατά περίπτωση.
Στις αποστολές με Γενική Ταχυδρομική η πληρωμή μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση. 

Αποστολές (ποδηλάτων) με Μεταφορικές Εταιρείες.

Οι αποστολές ποδηλάτων γίνεται αποκλειστικά με μεταφορικές εταιρείες. Τα ποδήλατα είναι ελεγμένα και ρυθμισμένα, έτοιμα πρός χρήση και κατάλληλα συσκευασμένα ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά με ασφάλεια.
Οι μεταφορικές εταιρείες συνήθως αναλαμβάνουν την μεταφορά μέχρι τις εγκαταστάσεις τους, από όπου γίνεται και η παραλαβή.

Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη και είναι 20€/δέμα.
Στις αποστολές με μεταφορικές εταιρείες η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα και δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Για τυχόν καθυστερήσεις απο την εταιρεία ταχυμεταφορών ή την μεταφορική, το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη.
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον παραλήπητη.

Επιστροφές Προιόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Για να επιστρέψετε ένα προιόν θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email εντός 3 ημερών απο την παραλαβή του. 

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη.